Εταιρικές Δημοσιεύσεις
Τεχνικές Εκδόσεις Κύρους

 Αναζήτηση Άρθρων
"ΤΕΧΝΙΚΑ"
 Αναζήτηση σε:
Περιλήψεις
Πλήρη άρθρα
άρθρα
 Google Search

 


New Page 2


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΑ

Διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες μας υποχρεώνουν να προχωρήσουμε σε προσωρινή αναστολή της έκδοσης του περιοδικού ΤΕΧΝΙΚΑ. Οι συνδρομητές του περιοδικού έχουν φυσικά δικαίωμα πίστωσης του χρηματικού υπολοίπου σε σχέση με τα τεύχη που δεν θα παραλάβουν.

Το ποσό που δικαιούται να πιστωθεί ο κάθε συνδρομητής μας εξαρτάται από το ποσό που έχει καταβάλει και το πόσα τεύχη από την πληρωμένη του συνδρομή έχει παραλάβει. Ο κάθε ενδιαφερόμενος συνδρομητής μπορεί να ενημερωθεί άμεσα για το ποσό το οποίο δικαιούται πίστωση στα τηλέφωνα 210.38.38.386 και 210.38.38.417 ή μέσω του e-mail tekdotiki@ath.forthnet.gr.

Στην συνέχεια, για το ποσό που θα πιστωθείτε (με σχετικό νόμιμο παραστατικό) έχετε δύο επιλογές:

1. Μπορείτε να συμψηφίσετε το πιστωτικό αυτό ποσό με κάποια από τις άλλες εκδόσεις μας. Για την διαδικασία αυτή συμψηφισμού θα ισχύσει (για τελευταία φορά) η ειδική έκπτωση 20% που παρείχαμε στους συνδρομητές μας. Για παράδειγμα, εάν το ποσό που έχετε πιστωθεί είναι 16,00 ευρώ και επιθυμείτε να το συμψηφίσετε με κάποιο βιβλίο & CD-ROM της σειράς Τετράδια του Μηχανικού (ονομαστικής αξίας 20,00 ευρώ και επομένως αξίας 16,00 ευρώ με την έκπτωση 20%) αρκεί να μας το ζητήσετε και θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν (ταχυδρομικά) το Τετράδιο που επιλέξατε (μαζί με τα σχετικά παραστατικά χρέωσης και πίστωσης). Ο συμψηφισμός αυτός μπορεί να γίνει άμεσα αλλά μπορεί να γίνει και μεταγενέστερα (έως και τις 31/12/2013) εφόσον επιθυμείτε να περιμένετε για κάποια από τις πολλές νέες εκδόσεις που ετοιμάζουμε (όπως το νέο βιβλίο & CD – ROM "Έκδοση Αδειών Δόμησης" ή την πλήρως επικαιροποιημένη έκδοση του βιβλίου & CD – ROM "Μελέτες Φυσικού Αερίου". Στην περίπτωση που επιθυμείτε ένα τέτοιον συμψηφισμό διακρίνονται 3 υποπεριπτώσεις:

1α. Το τελικό ποσό των άλλων εκδόσεών μας (με υπολογισμένη την έκπτωση 20%) που έχετε επιλέξει συμψηφιστικά συμπίπτει ή είναι λίγο μεγαλύτερο (έως 1,00 ευρώ) από το ποσό πίστωσης που δικαιούστε. Σε αυτήν την περίπτωση παραλαμβάνετε ταχυδρομικά τις εκδόσεις που επιθυμείτε χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

1β. Το τελικό ποσό των άλλων εκδόσεών μας (με υπολογισμένη την έκπτωση 20%) που έχετε επιλέξει συμψηφιστικά είναι μεγαλύτερο (πάνω από 1,00 ευρώ) από το ποσό πίστωσης που δικαιούστε. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να καταβάλλετε την διαφορά που προκύπτει είτε μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού* είτε απευθείας στα γραφεία μας (Δευτέρα – Παρασκευή 8:30 – 15:30, Τζώρτζ 20 – 22, 10682, Αθήνα, 6ος όροφος). Στην συνέχεια θα παραλάβετε τις εκδόσεις που επιθυμείτε χωρίς καμία απολύτως χρέωση αποστολής.

1γ. Το τελικό ποσό των άλλων εκδόσεών μας (με υπολογισμένη την έκπτωση 20%) που έχετε επιλέξει συμψηφιστικά είναι μικρότερο από το ποσό πίστωσης που δικαιούστε. Σε αυτή την περίπτωση θα παραλάβετε τις εκδόσεις που επιθυμείτε χωρίς καμία απολύτως χρέωση αποστολής, ενώ το υπόλοιπο του ποσού που ακόμη θα δικαιούστε μπορείτε να ζητήσετε να σας επιστραφεί με την παρακάτω διαδικασία (περίπτωση 2).

2. Εφόσον δεν επιθυμείτε κάποια από τις υπόλοιπες εκδόσεις μας, μπορείτε να ζητήσετε την χρηματική επιστροφή του πιστωτικού υπολοίπου που δικαιούστε. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να μας κοινοποιήσετε έναν τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια και σε διάστημα το πολύ 3 μηνών από το σχετικό σας αίτημα (οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται τμηματικά και κατά τράπεζα) θα πραγματοποιούμε την σχετική κατάθεση.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Για την ΣΕΛΚΑ – 4Μ ΕΠΕ
Γεωργία Νικολακάκη

* Τράπεζα Πειραιώς, Αρ. Λογαρ. 5039 015357 110, IBAN: GR5601720390005039015357110

 

 

Πολιτική Απορρήτου Εταιρείας